Γνωριμία με τα ρολόγια αδιάλειπτου ρεπλίκα της Rolex Oyster

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ερωτευτείς το μόνιμο ρολόι του Rolex. Είτε είστε σύρσιμοι στην αρχή μιας μακράς και γόνιμης ζωής κύρους είτε στα σύγχρονα σχέδια της εταιρείας για ρολόγια κλασσικών στρείδι, ο πρακτικός σχεδιασμός της έχει αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Θεωρώντας το ψωμί και το βούτυρο με τη μακρά σειρά των τεχνικά επικεντρωμένων και απίστευτα ανθεκτικών ρολογιών του κατασκευαστή, το Oyster Perpetual βρίσκεται στο μισό ανάμεσα σε πανέμορφο και σπορ, καθιστώντας το το καταπληκτικό καθημερινό ρολόι που φαίνεται καλό στον καρπό είτε συνδυάζεται με έναν επαγγελματία επαγγελματικό κοστούμι ή πουκάμισο πόλο.
Η ερμητικά κλειστή περίπτωση του Rolex Oyster Perpetual επέτρεψε στον ιδρυτή της Rolex Hans Wilsdorf να πραγματοποιήσει το όνειρό του να κατασκευάσει ένα ρολόι χειρός που ήταν εξίσου απαραίτητο και εξίσου αξιόπιστο με το ρολόι τσέπης. Για πολλούς ειδικούς στο ρολόι, το Rolex Oyster Perpetual δεν μπορεί να αναφερθεί χωρίς να προκαλέσει ενθουσιασμό για το επαναστατικό πατενταρισμένο σύστημα θήκης του, το οποίο διαθέτει 100 μέτρα αντοχή στο νερό. Αλλά υπάρχουν πολλά γεγονότα που κάνουν την κληρονομιά του Oyster Perpetual όλο και πιο συναρπαστικό.
Η ιστορία του Rolex Oyster Perpetual fake watch άρχισε το 1926, όταν η εταιρεία άλλαξε την ιστορία της παραδοσιακής κατασκευής ρολογιών, ανακαλύπτοντας τους κώδικες της Swiss timekeeping για πάντα. Η υπόθεση Oyster διατυπώθηκε από την τεχνική ομάδα εμπειρογνωμόνων και μηχανικών της Rolex, οι οποίοι επιθυμούσαν να δημιουργήσουν ένα στιβαρό και ανθεκτικό περίβλημα για μία από τις μηχανικές τους κινήσεις.
Η φλάντζα χρησιμοποιήθηκε για να βιδώσει τη στεφάνη στη μεσαία θήκη με ένα ιδιαίτερο εργαλείο αποκλειστικά για το Rolex και παρόλο που ο σχεδιασμός του ρολογιού ρεπλίκα έχει αλλάξει και δεν απαιτεί πλέον γέμισμα για να ασφαλίσει πλήρως τη στεφάνη πάνω στη θήκη, ο σχεδιασμός της κεκλιμένης στεφάνης παραμένει.
Παρά το γεγονός ότι το Rolex Oyster Perpetual σηματοδότησε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της σύγχρονης ωρολογοποιίας, ο όρος “Oyster Perpetual” εμφανίζεται συχνά σε πολλά άλλα μοντέλα ρολογιών Rolex όπως το Submariner, το GMT-Master και το Daytona. Στην ορολογία του Rolex, το “Oyster” αναφέρεται στο γεγονός ότι η κορώνα τυλίγματος και η καρότσα βιδώνουν για αντοχή στο νερό, και ο όρος “Perpetual” σημαίνει ότι η κίνηση είναι αυτορυθμιζόμενη.
Αναφέροντας μια νέα εποχή άνεσης και απόλυτης λειτουργικότητας, ο Wilsdorf πίστευε ότι το ρολόι Rolex Oyster Perpetual έπρεπε να περάσει πέρα ​​από τα βασίλεια της παραδοσιακής ελβετικής κατασκευής ρολογιών, προκειμένου να παρατηρήσει και να προσφέρει στον χρήστη κάτι πιο επιθυμητό σε ένα ρολόι. Ο μηχανισμός αυτόματης περιέλιξης διαθέτει ένα ταλαντευόμενο βάρος που στρέφει το κύριο σπείρωμα καθώς περιστρέφεται όλη την ημέρα – χωρίς να χρειάζεται ο κομιστής να ξεβιδώσει το στέμμα. Αυτό το μοναδικό σύστημα ήταν ένα πραγματικό έργο τέχνης και εφευρετικότητας από την Rolex, περιστρέφοντας 360 μοίρες με τις φυσικές κινήσεις του καρπού του χρήστη να παράγει τη δύναμή του.
Εκτός από τις αξιόπιστες και ανθεκτικές στις ιδιότητές του ιδιότητες, το ρολόι Rolex Oyster Perpetual προσφέρει μια σαφή και ακριβή απεικόνιση χρόνου, ένα παράδειγμα στο οποίο η Rolex θα χτίσει την εκπληκτική φήμη τους τα επόμενα χρόνια. Το 1945 σημάδεψε το έτος κατά το οποίο γεννήθηκε το Rolex Oyster Perpetual Datejust – το πρώτο ρολόι αυτοεξυπηρέτησης χρονομέτρου που παρουσιάζει την εμφάνισή του στην οθόνη. και το 1956, είδε την άφιξη ενός νέου ναυαρχικού ρολογιού: Ο Πρόεδρος της Ημέρας του Ρόλεξ. Ενώ το Datejust προσθέτει μια επιπλοκή ημερομηνίας και η Day-Date προσθέτει μια ημέρα και μια επιπλοκή ημερομηνίας, και τα δύο ρολόγια μοιράζονται το ίδιο κύριο DNA σχεδιασμού με το αρχικό Rolex Oyster Perpetual.
Άλλες ψεύτικες συλλογές ρολογιών Rolex βασισμένες στο σχεδιασμό πυρήνα του κλασικού ρολογιού Oyster Perpetual για τη δημιουργία ρολογιών ειδικά σχεδιασμένων για συγκεκριμένα αθλήματα ή περιβάλλοντα. Το Replica Rolex Submariner προσθέτει μια περιστρεφόμενη στεφάνη χρονισμού και αυξάνει την αντοχή στο νερό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταδύσεις, ενώ το Daytona διαθέτει δεξαμενή ταχύμετρου και επιπλοκή χρονογράφου που επιτρέπει στους χρήστες να το χρησιμοποιήσουν για να μετρήσουν το χρόνο που έχει περάσει ή να μετρήσουν την ταχύτητα απόσταση.
Μια σειρά από άλλες τεχνολογικές εξελίξεις έχουν συνοδεύσει την ιδιαίτερη σχεδίαση της Oyster Perpetual με την πάροδο των χρόνων, αποτελούμενη από την πρώτη κίνηση της εταιρείας με το πατενταρισμένο μαλλιά Blue Parachrom, το οποίο ισχυρίζεται η Rolex είναι δέκα φορές πιο ανθεκτικό σε κραδασμούς από τις παραδοσιακές πηγές μαλλιών.

ρολόγια αντίγραφο