Φτηνές ρεκόρ Rolex Submariner ρολόι

Δεδομένου ότι το πράσινο είναι το επίσημο χρώμα του Rolex, έχει εμφανώς απουσιάζει από τον τεράστιο αριθμό ρεπλίκα ρολόγια που πωλούνται κατά τη μακρά και ένδοξη ιστορία του. Τα τελευταία χρόνια, η Rolex έχει αρχίσει να προσθέτει μικρά πράσινα σημεία σε διάφορες ψεύτικες αλυσίδες ρολογιών, συχνά για να σηματοδοτήσει την επέτειο ενός συγκεκριμένου μοντέλου ή για να συμβολίσει τη μεγάλη πρόοδο της εταιρείας.
Για να γιορτάσουν την 50ή επέτειο της θρυλικής σειράς ρολογιών Submariner, η Rolex κυκλοφόρησε το πολύ μοναδικό υποβρύχιο που έφερε ένα έντονο πράσινο ένθετο πλαισίου – ένα πρώτο για τη σειρά των παραδοσιακά μονοχρωματικών ρολογιών από ανοξείδωτο χάλυβα.
Το αντιγραφικό Rolex Submariner από ανοξείδωτο ατσάλι έχει ένα κλασικό ρολόι με μαύρο δίσκο και ένθετο στεφάνης. Αν και το μπλε ήταν επιλογή για όσους επέλεξαν να αγοράσουν ένα στερεό χρυσό ή Rolesor Submariner, το μαύρο ήταν το μόνο διαθέσιμο χρώμα για το κλασικό ρολόι ρολογιών από ανοξείδωτο χάλυβα Rolex.
Διαφορετικά από τον υποβρύχιο αναφοράς της 50ής επετείου 16610LV που συνδυάζει έναν μαύρο επιλογέα με ένα πράσινο ένθετο στεφάνης, τόσο ο επιλογέας όσο και το ένθετο στην αναφορά 116610LV είναι λαμπερό πράσινο χρώμα. Επιπλέον, ο υποβρύχιος αναφοράς 116610LV χρησιμοποιεί τη νέα ανασχεδιασμένη θήκη Rolex και το ένθετο Cerachrom bezel που δίνει όλο το ρολόι μια πολύ μεγαλύτερη και παχύτερη εμφάνιση, παρά τη διατήρηση της ίδιας διάμετρος των θυλάκων 40 mm των προκατόχων του.
Το Rolex κατασκευάζει ρολόγια ρολογιών από ανοξείδωτο χάλυβα Submariner από τις αρχές της δεκαετίας του 1950 και για τα πρώτα πενήντα χρόνια της ιστορίας του ιστορικού ρολογιού κατάδυσης, κάθε ιδιοκτήτης ενός έχει το δικό του ακριβώς ίδιο χρώμα.
Όπως και μερικά άλλα ρολόγια από ανοξείδωτο χάλυβα Rolex που δεν περιέχουν ιδιαίτερες ειδικές ή ιδιόρρυθμες επιπλοκές στην κίνηση τους, η αναφορά 116610LV θα είναι ένας δημοφιλής στόχος για τους παραχαράκτες.
Μπορεί να μην ισχύει για κάθε περίπτωση ως ρολόι με μαύρο κιβώτιο και στεφάνη? ωστόσο αυτό το δημοφιλές αντίγραφο που μιλήσαμε παραπάνω είναι ένας καλός τρόπος για να απολαύσετε τη νέα παράδοση του θρυλικού ρολογιού κατάδυσης του Rolex – χωρίς να διακινδυνεύετε να διακινδυνεύσετε να κάθονται απέναντι σε κάποιον με ακριβώς το ίδιο ρολόι όπως εσείς.