Χρυσό Hublot Spirit of Big Bang

Το ρολόι Hublot Spirit of Gold Bang έχει ένα περίπλοκο, πολύπλοκο σχέδιο που ανταγωνίζεται μόνο την πολύπλοκη κίνηση του. Τα πάντα για την αξιοσημείωτη κατασκευή του πηγαίνουν πανέμορφα με τον σκελετό δίσκο που διαθέτει τα ίδια χρώματα. Από κάθε γωνία, το ρολόι είναι αισθητικά εντυπωσιακό και τεχνικά εκπληκτικό. Κατά το σχεδιασμό του ρολογιού, ο Hublot δημιούργησε ένα πραγματικό αριστούργημα.
Αυτό είναι ένα από τα νεότερα ρολόγια της μάρκας και ακόμα και αν φαίνεται σύνθετο με την πρώτη ματιά, έχει μια απλή εμφάνιση, μια έγχυση φρεσκάδας και πολλά αισθητικά στοιχεία που είναι αντιπροσωπευτικά της δημοφιλούς συλλογής Big Bang. Το πράγμα που είναι ιδιαίτερο για το ρολόι Hublot Spirit of Big Bang είναι το γεγονός ότι είναι το πρώτο μοντέλο σε σχήμα tonneau που έχει δημιουργήσει το εμπορικό σήμα. Ενώ η ιστορία μας έχει δείξει αμέτρητες φορές ότι τα στρογγυλά ρολόγια είναι πιο δημοφιλή και ικανοποιούν τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών, το τετράγωνο σχήμα αυτού του ρολογιού έχει τραβήξει την προσοχή και την καρδιά του καθενός.
Η στεφάνη του ρολογιού είναι επίσης ξεχωριστά μοναδική, καθώς κοσμείται με έξι βίδες τιτανίου σχήματος Η που στίζουν τις γειτονικές εσοχές. Η περίπτωση του ρεπλίματος Hublot Spirit of Big Bang King Gold είναι πολύ παρόμοια με αυτή του αρχικού ρολογιού. Έχει το ίδιο μέγεθος, είναι κατασκευασμένο από κράμα που έχει το ίδιο χρώμα και φαίνεται σαν το μοναδικό King Gold που κατασκευάζεται από την Hublot, την ίδια στεφάνη με 6 ασημένιες βίδες σε σχήμα Η, τα δύο κουμπιά στη δεξιά πλευρά, το στέμμα και το κρύσταλλο ζαφείρι. Το μόνο που διακρίνεται είναι η πλάτη. Η απομίμηση μου έχει ένα στερεό περίβλημα, ενώ το αρχικό ρολόι έχει ένα βλέμμα από πίσω.
Μια από τις πιο συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες πτυχές αυτού του ρολογιού είναι η πολύπλοκη κίνηση του. Το μοντέλο έρχεται με μια πατημένη με Hublot αυτόματη κίνηση χρονογράφου σκελετού με το όνομα HUB4700. Αυτός ο κομψός μηχανισμός είναι ένα κίνημα αυτο-περιέλιξης που βασίζεται στο θρυλικό κίνημα Zenith El Primero το οποίο σχεδιάστηκε το 1969.
Η μεγάλη και ανδρική θήκη του ρολογιού έρχεται με έναν παρόμοιο δερμάτινο ιμάντα που ψάχνει δερμάτινο με μαύρο καουτσούκ και συνδέεται στην θήκη με δύο βίδες τιτανίου σε σχήμα Η σε κάθε πλευρά. Στη δεξιά πλευρά της θήκης, το ρολόι έχει δύο μαύρα σύνθετα ένθετα πάνω από τα δύο κουμπιά και μία υπερμορφωμένη κοχλιωτή κορώνα από καουτσούκ στη μέση που κοσμείται με το υπερυψωμένο λογότυπο Hublot. Στο ντεκολτέ μου, δεν έχω τον ίδιο καφέ ιμάντα δερμάτινο κροκόδειλο με τον αρχικό. Έχει τα σημάδια και τα λογότυπα της μάρκας και στις δύο πλευρές ακριβώς όπως στο κούμπωμα. Τα κουμπιά και η στεφάνη περιέλιξης έχουν την ίδια εμφάνιση και είναι κατασκευασμένα από παρόμοια υλικά που φαίνονται αρκετά αληθινά.
Δεν μπορώ να πω ότι αυτό δεν είναι ένα καλό μοντέλο του Hublot Spirit of Big Bang King Gold. Με πολλούς τρόπους είναι ένα πολύ ακριβές και όμορφο ρολόι, αλλά εξακολουθεί να έχει κάποιες διαφορές που δεν μπορούν να αγνοηθούν, ειδικά στον πίνακα. Φυσικά, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ωραίο, αισθάνεται τόσο πραγματικό, έχει το σωστό μέγεθος και είναι κατασκευασμένο από όμορφα υλικά, αλλά το γεγονός ότι η κλήση δεν είναι ακριβώς μια τεράστια απογοήτευση, με τον προσεκτικό τρόπο ο καθένας μπορεί να πει τη διαφορά μεταξύ ένα πραγματικό αντίγραφο του ρολογιού.

ρολόγια αντίγραφο