αντιγραφή Omega με τους Ολυμπιακούς Αγώνες

omega ρολόγια αντίγραφο

ψεύτικο Ωμέγα, από το 1932, ο επίσημος χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων, μόλις ανακήρυξε την επέκταση της παγκόσμιας εταιρείας του με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) μέχρι το 2032, κάνοντας την 100η επέτειο της συνεργασίας υψηλού επιπέδου.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1932, ένας άνδρας που φορούσε με 30 αντίγραφα Omega instant stopwatchs έκανε τους θαυμασμούς ενώ σήμερα ο Ελβετός ωρολογοποιός απασχολεί όλα τα είδη τεχνολογιών τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού πιστόλι, πολλά από τα οποία ήταν τα πρώτα να επεκτείνει, touchpads για κολύμβηση και την πιο πρόσφατη φωτογραφική μηχανή, που έκανε τους Ολυμπιακούς Αγώνες να αποκαλύψουν το Ρίο και να καταγράψει 10.000 ψηφιακές εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Omega ρεπλίκα ρολόγια έχουν κλασική τεχνολογία σε αντίθεση με τα stopwatch τους στη δεκαετία του ’30.ρολόγια omega αντίγραφο
“Το Fake OMEGA είναι ο ηγέτης στην αθλητική διοργάνωση στον κόσμο και η επέκταση της συμμόρφωσής μας μέχρι το 2032 σημαίνει ότι οι Ολυμπιακοί αθλητές θα είναι σε θέση να εξαρτώνται από την εμπειρία της Omega“, λέει ο Bach. “Το 2032 είναι ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς θα σηματοδοτήσει 100 χρόνια από τότε που το Ολυμπιακό Κίνημα ήταν το νωρίτερο, μπορεί να βασιστεί σε λύσεις χρονομέτρησης της Omega”. Η χρονομέτρηση είναι, προφανώς, ένα κρίσιμο μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων, με κλάσματα δευτερόλεπτα να καταλήγουν τώρα σε ποιον παίρνει το χρυσό, το ασήμι ή το χάλκινο. Ας θυμηθούμε να επισημάνω το αφιέρωμα του Ωμέγα στους Ολυμπιακούς του 2018 στο PyeongChang.
Το 1948, η πρώτη φορά για το Replica Ωμέγα σε αντικατεστημένους ανθρώπινους χρονομετρητές με μηχανικούς που χρησιμοποιούν τεχνολογία φωτοηλεκτρικών κυττάρων τόσο στους χειμερινούς όσο και στους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο St. Moritz της Ελβετίας και στο Λονδίνο της Αγγλίας. Θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει τις τεχνολογικές εξελίξεις ενόψει του γεγονότος ότι η καθεμία έβαλε τη διαδικασία πιο μακριά από τη συμβατική ωρολογοποιία. Το Ωμέγα διατηρεί το έθιμο ζωντανό, παρ ‘όλα αυτά, με τη συλλογή του Ολυμπιακού Ωδείου, μια σειρά από ρολόγια εμπνευσμένα από vintage. Οι επίσημοι χρονογράφοι χρονομετρητών των Ολυμπιακών Χρονομέτρων διαθέτουν λαμπερά λευκά και χέρια μπλε χάλυβα και δημιουργούνται μόνο 188 μονάδες από κάθε φτηνό ρολόι στη συλλογή.
Και τελευταίο από όλα, η υπόθεση του ρολογιού ρεπλίκα τίθεται στα πέντε εικονικά δαχτυλίδια των Ολυμπιακών Αγώνων, που περιβάλλεται από τις λέξεις “Επίσημος χρονομετρητής των Ολυμπιακών Αγώνων”.