Καταπληκτικά ρολόγια Rolex στο Master’s Golf Tournament

Το Rolex Submariner Date Reference 116613LB είναι διχρωμία από ανοξείδωτο ατσάλι και κίτρινη έκδοση 18k του εμβληματικού ρολογιού κατάδυσης της Rolex με μπλε καντράν και ασορτί μπλε στεφάνη Cerachrom. Παράγεται από το 2009 έως το 2020, το Ref. Το 116613LB είναι το πρώτο δίχρωμο ανοξείδωτο ατσάλι και κίτρινη έκδοση 18Κ του εμβληματικού ρολογιού κατάδυσης της Rolex. Το 116613LB είναι το πρώτο δίχρωμο Submariner με κεραμικό ένθετο και το τελευταίο ρολόι κατάδυσης Rolex με διάμετρο θήκης 40 mm πριν από την ενημέρωση ολόκληρης της συλλογής Submariner σε θήκη 41 mm. Ενώ το μπλε έχει μακρά ιστορία εμφάνισης σε διάφορα μοντέλα στη ρεπλίκα συλλογή Rolex Submariner, εμφανίστηκε μόνο σε δίχρωμες και μασίφ χρυσές αναφορές και τα δίχρωμα ρολόγια Submariner με μπλε καντράν συχνά ονομάζονται “Bluesy” σε ορισμένους συλλεκτικούς κύκλους Το Ρολόγια Rolex
Το Rolesor είναι ο εμβληματικός όρος Rolex για χρήση τόσο από ανοξείδωτο χάλυβα όσο και από χρυσό σε ένα μόνο ρολόι και το Yellow Rolesor είναι η ποικιλία που συνδυάζει ανοξείδωτο ατσάλι με χρυσό 18 καρατίων. Εκτός από τις εκδόσεις από ανοξείδωτο ατσάλι και μασίφ χρυσό του Submariner, η Rolex παράγει επίσης την έκδοση Rolesor, η οποία αποτελεί βασικό προϊόν του καταλόγου της μάρκας από τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Ρολόγια δύο χρωμάτων υπήρχαν στον κατάλογο Rolex από τη δεκαετία του 1930 και πολλοί θεωρούν ότι η δίχρωμη αισθητική είναι σύμβολο της μάρκας Rolex.
Με το καντράν Maxi, τη στεφάνη Cerachrom, το βραχιόλι στερεάς σύνδεσης Oyster και τις ανανεωμένες αναλογίες θήκης, το Reference 116613LB είναι ένα εντελώς μοντέρνο ρολόι που θα μπορούσε εύκολα να συγχέεται με ένα τρέχον μοντέλο παραγωγής. Ωστόσο, η κίνηση στο εσωτερικό είναι το παλαιότερο Caliber 3135, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και έχει χρησιμοποιηθεί για να οδηγήσει την εμφάνιση ημερομηνίας σε αμέτρητα μοντέλα αντίγραφα Rolex με τα χρόνια.
Όπως όλα τα μοντέρνα ψεύτικα ρολόγια Rolex Submariner, έτσι και το 116613LB έχει βαθμολογία βάθους 300 μέτρα, κρύσταλλο ζαφείρι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και μεγεθυντικό φακό Cyclops της μάρκας πάνω από το παράθυρο ημερομηνίας στις 3 η ώρα. Επιπλέον, όπως το τρέχον μοντέλο παραγωγής, το Rolex Submariner ref. Το 116613LB διαθέτει βραχιόλι Oyster με σταθερούς συνδέσμους. Επιτρέπει την άμεση ρύθμιση του μήκους του βραχιολιού σε βήματα 2 mm έως 20 mm χωρίς τη χρήση εργαλείων.
Αν και η επίσημη μέτρηση της διαμέτρου της θήκης για το 116613LB είναι 40 mm, η επίσημη διάμετρος της θήκης του 116613LB είναι 40 mm, αλλά ο σχεδιασμός του “super case” με ουσιαστικά πιο χοντρές προεξοχές και το προστατευτικό στεφάνης προσδίδουν στο ρολόι μια συνολική εμφάνιση και αίσθηση πιο παρόμοια με το 41 θήκη mm αυτή τη στιγμή στην παραγωγή.