Νέα ρολόγια ρεπλίκα Omega Seamaster για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

Ακριβώς έτσι, το Replica Omega προχώρησε από τους εορτασμούς της σεληνιακής επετείου και τώρα επικεντρώνεται στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020. Αυτό είναι ακόμα ένα χρόνο μακριά, αλλά η μάρκα ελπίζει να κάνει μια πρώιμη βουτιά με την απελευθέρωση δύο νέων Τόκιο 2020 περιορισμένη έκδοση Seamasters.
Γνωρίζουμε ότι η συνεργασία της Omega με τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η σημαντικότερη πρωτοβουλία του εμπορικού σήματος. Η μάρκα είναι ο επίσημος χρονομετρητής των Ολυμπιακών Αγώνων σε 28 περιπτώσεις από το 1932 και με την πάροδο των χρόνων τα παιχνίδια έχουν δει το ντεμπούτο των μερικών από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες χρονομέτρησης. Προφανώς, υπάρχουν πολλοί άλλοι ωρολογοποιούς που είναι εξαιρετικά ζηλόφθονες για όλη την προσοχή Το Omega ρολόγια αντίγραφο θα συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των δύο εβδομάδων, θα παρακολουθούσε τα εκατομμύρια των ανθρώπων μου σε όλο τον κόσμο.
Το πρώτο από τα δύο συγκεκριμένα ρολόγια είναι το Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Limited Edition. Αυτό το κομμάτι σηματοδοτεί το ντεμπούτο του πρώτου κεραμικού δίσκου για την σειρά Aqua Terra. Διαθέτει ένα σπορ μπλε φινίρισμα με σχεδιασμό ασυμμετρικών σχημάτων και μια υποτιμημένη ατμόσφαιρα, σύμφωνα με την κομψή αισθητική του Aqua Terra.
Με μέγεθος 41 χιλιοστών και περιορισμένο σε μόλις 2.020 κομμάτια, το πλαστό ρολόι ανοξείδωτου χάλυβα έχει θήκη κρυστάλλου ζαφείρι με έμβλημα Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 που αποκαλύπτει μερικώς το κίνημα Omega Master Chronometer Caliber 8900. Αδιάβροχο στα 150 μέτρα, έρχεται σε μπλε ελαστική λωρίδα που αντανακλά τη σχεδίαση του τιμονιού και το κιβώτιο παρουσίασης αποτελείται από ένα πρόσθετο βραχιόλι από ανοξείδωτο χάλυβα για να αλλάξει το βλέμμα του.
Το δεύτερο ρολόι ρεπλίκα είναι το Seamaster Planet Ocean Tokyo 2020 Limited Edition, το οποίο ασπάζεται ένα άσπρο σε άσπρο βλέμμα με κόκκινα φώτα στην τιμή του για την Ιαπωνική σημαία. Με μέγεθος 39,5 χιλιοστά σε ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτει λευκό κεραμικό δακτύλιο στεφάνης με την κλίμακα κατάδυσης υπογραφής που εφαρμόζεται στο ψεύτικο Liquidmetal της Omega – το ιδιόκτητο μεταλλικό γυαλί της μάρκας ολοκληρώνει πέντε παράγοντες: ζιρκόνιο, τιτάνιο, χαλκό, νικέλιο και βηρύλλιο.
Στην κορυφή του κεντρικού δίσκου “γλειφιτζούρι” υπάρχει μια λακαρισμένη κόκκινη κουκίδα που χαιρετά τον ήλιο. Επιπλέον, περιορίζεται σε 2.020 κομμάτια, και διαθέτει το βιβλίο εκθέσεων με το έμβλημα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020. Τροφοδοτείται από το κλασικό κλασικό χρονομετρητή Caliber 8800 της Omega και έρχεται σε ένα δερμάτινο λουράκι από λευκό αλλιγάτο μοτίβο μαζί με ένα πρόσθετο χαλύβδινο βραχιόλι και μια ελεύθερη ζώνη του ΝΑΤΟ.