Πώς να διαφοροποιήσετε τον Explorer Rolex από τον Explorer II;

Αν και με παρόμοιο όνομα και περιπετειώδες πνεύμα, τα μοντέλα Explorer και Explorer II παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές. Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ για αυτό, εδώ είναι οι απαντήσεις.ρολόγια αντίγραφο
Το 1953, ο Rolex κυκλοφόρησε το ρολόι του ρεπλίκα Explorer για να τιμήσει την ιστορική αποστολή του ανθρώπου – ο Sir Edmund Hillary και ο Tenzing Norgay ανέβηκαν στην κορυφή του βουνού Everest, το ψηλότερο βουνό της γης. Το ψεύτικο ρολόι ονομαζόταν κατάλληλα ως Explorer, το φτηνό ρολόι ρεπλίκα Rolex χαρακτηριζόταν από σκληρή κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, πολύ ευανάγνωστο dial και αδιάβροχη θήκη και ανθεκτική στην θερμοκρασία.
Το 1971, η Rolex δημιούργησε ένα νέο ρολόι με την ονομασία Explorer II, το οποίο ήταν κυρίως για spelunkers και polar εξερευνητές ή ανθρώπους που περνούν πολύ χρόνο στο σκοτάδι ή σε περιοχές με ακανόνιστες ώρες ηλιακού φωτός. Ως εκ τούτου, ο εξερευνητής II διαθέτει ένα επιπλέον 24ωρο χέρι, μία 24ωρη στεφάνη και ένα εξαιρετικά φωτεινό πίνακα, ώστε οι χρήστες να μπορούν πάντα να διαφοροποιούν τις ημερήσιες και νυχτερινές ώρες ανεξάρτητα από το περιβάλλον.
Όταν πρόκειται για λειτουργία, ο Explorer και ο Explorer II είναι διαφορετικοί. Ο Explorer είναι ένα απλό μοντέλο σχεδιασμού Rolex. Αντίθετα, ο Explorer II έχει μερικές άλλες λειτουργίες. Πρώτον, υπάρχει ένα παράθυρο ημερομηνίας στις 3 το πρωί. Έπειτα υπάρχει ένα επιπλέον 24ωρο χέρι. Στο πρώτο ρολόι του Explorer II, αυτό το τρίγωνο χέρι δείχνει AM / PM, δεδομένου ότι συγχρονίζεται με τα κύρια χέρια ώρας και λεπτών. Με την επανάληψη, ο εξερευνητής II έγινε ρολόι ρολόγια αντίγραφο GMT, δεδομένου ότι το 24ωρο χέρι είναι ανεξάρτητο από τα χέρια της ώρας και του λεπτού.
Ο εξερευνητής έρχεται πάντα με ένα μαύρο επιλογέα με 3, 6 και 9 σημάδια, εκτός από τους δείκτες ραβδιών / μπαγκέτας. Στην πραγματικότητα, αυτός ο σχεδιασμός κλήσης καλείται ως dial-style “Explorer”.
Όσο για τον πρώτο εξερευνητή II, γνωστός και ως Rolex Steve McQueen, έχει μόνο την έκδοση μαύρου dial, η Rolex παρείχε δύο ασπρόμαυρες κλήσεις σε όλα τα επόμενα μοντέλα Explorer II. Επίσης, το επιπλέον 24ωρο χέρι ξεκίνησε ως πορτοκαλί, κατόπιν άλλαξε σε κόκκινο και στην πιο πρόσφατη έκδοση το άλλαξε πίσω στο πορτοκαλί.