Το ρολόι αυτόματου ρεπλίκα montblanc timewalker

ρολόγια

Κυρίες και κύριοι, έχω ένα εμπορικό σήμα που δεν είναι ένα από τα συρραπτικά στο ιστολόγιό μου. Οπότε θα κάνω σήμερα μια αυτόματη αναθεώρηση της χρονικής ομιλίας του Montblanc. Γενικά μιλώντας, πολλοί γνωρίζουν περισσότερα για τα στυλό και τα όργανα γραφής τους περισσότερο από ό, τι για τα ρολόγια τους. Συχνά τα δύο σημαντικά προϊόντα τους πωλούνται μαζί έτσι μπορεί να φαίνεται σαν τα ρολόγια αντίγραφο ρεπλίκα είναι αξεσουάρ για τα στυλό τους. Σε αυτή την αυτόματη επανεξέταση του χρονόμετρου του Montblanc, θα διαπιστώσουμε ότι δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Τα ρολόγια τους μπορούν να σταθούν μόνα τους.ρολόγια αντίγραφο
Το αυτόματο ρεπλίκα montblanc timewalker είναι ένα ωραίο βραδινό ρολόι το οποίο έχει έναν τεράστιο συνδυασμό μενού στυλ και κλασικό συντηρητισμό που ευνοείται από πολλούς ανθρώπους που αγοράζουν τα στυλό τους.
Το αυτόματο ρεπλίκα montblanc timewalker είναι ένα πολύ απλό ρολόι χωρίς το υπερπλήρο κιβώτιο. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με τα σύγχρονα ρεπλίκα ρολόγια που βλέπουμε αυτές τις μέρες. Είναι μια επιστροφή σε μια εποχή που έχει σχεδόν εξαφανιστεί τώρα. Ωστόσο, θα προσελκύσει τρομακτικά το δεξιό δημογραφικό που εκτιμά τη συνοχή και την απλότητα έναντι του showmanship.
Ο δίσκος, ο οποίος είναι ομαλός και χωρίς κανένα σχέδιο, είναι σχεδόν όλη η λευκή υπόθεση με τα μοναδικά σπασίματα που οφείλονται στα άλλα στοιχεία στο πρόσωπο του ρολογιού. Τα σημάδια ώρας είναι ένα εναλλασσόμενο μείγμα τριαντάφυλλου χρυσού αριθμών και διπλών σχισμών. Μου αρέσει ιδιαίτερα η γωνιακή γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για τους αριθμούς.
Η ώρα, τα λεπτά και τα δεύτερα χέρια είναι πολύ τολμηρά και συμβατά με τον σχεδιασμό των διπλών σχισμών των αριθμών με την εμφάνιση της διάσπασης στη μέση. Είναι ένα μοναδικό σχέδιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα κοίλα χέρια στα περισσότερα άλλα ρεπλίκα ρολόγια. Το παράθυρο ημερομηνίας κάθεται σαφώς πάνω από το 6ωρο, αλλά φαίνεται λίγο μικρό για μένα και θα περίμενα ένα μεγαλύτερο παράθυρο δεδομένου του μεγέθους του άδειου ακινήτου του πίνακα.
Η στεφάνη είναι ομαλή από ανοξείδωτο χάλυβα και συνδυάζεται άψογα με την θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα. Η κορώνα είναι πολύ εργονομική. Αυτό εκτοξεύεται αρκετά ώστε να μπορεί να συγκρατηθεί άνετα και με το σχεδιασμό με υψηλή τριβή. Η κορυφή του στέμματος έχει το αστέρι σαν το λογότυπο του Mont Blanc.
κίνηση
Η κίνηση του replica timebalker montblanc δεν αποτελεί έκπληξη καθώς λέει αυτόματα στον πίνακα. Ωστόσο, ήμουν πολύ έκπληκτος που διαπίστωσα ότι ο ψεύτικος φοιτητής του Montblanc χρησιμοποίησε επίσης κινούμενο κινεζικό κίνημα. Αν υπήρχε ποτέ ένα ρολόι που πιθανώς δεν απαιτούσε καν πραγματικά μια αυτόματη κίνηση, θα ήταν αυτό.
Την πτυχή
Είναι μάλλον σαφές ότι το ρολόι αυτό είναι ένα νεύμα για την παλαιότερη γενιά. Και ίσως μερικοί από τους νεότερους λάτρεις του ρολογιού θα το αρέσουν. Η κλασική εμφάνιση του ρολογιού ολοκληρώνεται με το βραχιόλι από καφέ κροκόδειλο, το οποίο έχει μήκος 195 mm και πλάτος 22 mm και καταλήγει σε ένα απλό αγκίστρι και πόρπη.
Αυτό το ρεπλίκα εποχής του Montblanc είναι σίγουρα ένα από τα πιο πιστά αναπαραγόμενα ρολόγια, καθώς το ίδιο το πρωτότυπο είναι αρκετά απλό. Δεν μπορείτε να βρείτε σχεδόν καμία απόκλιση από το πρωτότυπο. Θα ήταν μια ωραία επιλογή να επενδύσετε τα χρήματά σας.