2018 Κορυφαία σειρά μάρκας ρεπλίκα πολυτελείας

Τα διάφορα επώνυμα ρολόγια ρεπλίκα έρχονται με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ενώ μερικά ωραία ρολόγια είναι διαθέσιμα σε χαμηλότερες τιμές, τα ωραία ρολόγια αποτελούν παράδειγμα για τον χαρακτήρα, τη γεύση και την ατομικότητα. Είτε ψάχνετε ένα ρολόι από ένα από τα κορυφαία μάρκες πολυτελείας ρολογιών του κόσμου είτε απλά εξερευνείτε, θα κερδίζετε πολλά όταν έχετε μια καλή κατανόηση αυτών των ρολογιών.Omega ρολόγια αντίγραφο
1. ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥΛΙ
Παρόμοια με άλλες κορυφαίες μάρκες ρολογιών στον κόσμο, το ψεύτικο Audemars Piguet ξεκινά στην Ελβετία. Ιδρύθηκε από τους παιδικούς φίλους Jules-Louis Audemars και Edward-Auguste Piguet το 1875, η εταιρεία παράγει περίπου 36.000 εξαίσια ρολόγια κάθε χρόνο καθώς και κινήσεις για ρολόγια που παράγονται από την Bulgari και την Tiffany & Co. Μερικά διάσημα μοντέλα που αναζητούν περιλαμβάνουν το Royal Oak Roayal Oak Offshore, και η Royal Oak Concept.
2. PATEK PHILIPPE
Η πολυτέλεια Patek Philippe είναι γνωστή καλύτερα για την ελκυστική της που ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1851, το παραδοσιακό στυλ και την καλύτερη λειτουργική μηχανική της. Αποκλειστική αλλά κλασική εμφάνιση, τα ψεύτικα ρολόγια Patek Philippe είναι η επιλογή των διάσημων μορφών όπως η Βασίλισσα Βικτώρια, ο Πρίγκιπας Άλμπερτ και η Χριστιανική IX της Δανίας. Πολλά από τα πιο περιζήτητα ρολόγια του Patek Philippe περιέχουν εξαιρετικές επιπλοκές, όπως διαγράμματα αστέρων, φάσεις φεγγαριών, διαρκή ημερολόγια και πολλά άλλα.
3. ROLEX
Ένα από τα πιο εύκολα αναγνωρίσιμα μάρκες ρολογιών πολυτελείας παγκοσμίως, το αντίγραφο Rolex είναι εξαιρετικά βραβευμένο. Αναζητήστε αγαπημένα όπως το Submariner, Datejust, Yachtmaster και πολλά άλλα. Αν βρίσκεστε στο δείκτη για ένα καλό επενδυτικό ρολόι, φροντίστε να τηρείτε το Rolex. Αυτά τα ψεύτικα ρολόγια τείνουν να κρατούν την αξία τους πολύ καλά, ίσως επειδή είναι τόσο πολυπόθημα.
4. PANERAI
Τα τολμηρά, απλά σχεδιαστικά στοιχεία καθιστούν τα ρολόγια Panerai εξαιρετικά. Μεταξύ του 1938 και του 1970, ο Panerai ήταν διάσημος για τα στρατιωτικά του ρολόγια κατάδυσης. Το 1993, η Panerai άρχισε να εστιάζει στην αγορά πολιτικού ρολογιού. Το εμπορικό σήμα κέρδισε γρήγορα φήμη όταν ο ηθοποιός Sylvester Stallone αγόρασε ένα Panerai Luminor στη Ρώμη, το οποίο φορούσε κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης της ταινίας του Daylight. Από τότε, τα ρολόγια Panerai έχουν απολαύσει τη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο.
5. ΩΜΕΓΑ
Omega ρεπλίκα ρολόγια έχουν κρατήσει χρόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1932, και αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά πράγματα που καθιστούν αυτό το πολυπόθητο μάρκα ρολογιών διάσημο.
6. ΔΙΑΚΟΠΗ
Αν αγαπάτε τις αισθητικές και τις επιδόσεις πτυχές των ρολογιών καταδύσεων και των ρολογιών των αεροπόρων, παρακαλούμε να εξετάσετε το Breitling. Αυτή η μάρκα πολυτελείας ιδρύθηκε το 1884 και είναι τόσο αξιόπιστη που τα ρολόγια της ευνοούνται από πιλότους μαχητών και αστροναύτες. Όλα τα μοντέλα ρολογιών Breitling περιέχουν πιστοποιημένα χρονόμετρα και πολλά μηχανήματα αυτόματης περιέλιξης. Άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κυκλικούς κανόνες ολίσθησης σε ρολόγια Nativimer και ραδιοφωνικούς πομπούς μέσα στο ρεπλίκα Breitling Emergency watches.