Omega Speedmaster ρεπλίκα ρολόι με σκοτεινή πλευρά

Ορισμένα μέρη των αντιπροσώπων του hot-seller της Omega, συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής σειράς Dark Side of the Moon, σύμφωνα με πολλούς από τους αφοσιωμένους οπαδούς της μάρκας, ήταν πάρα πολύ παχιά και υπερβολικά ρολόγια αντίγραφοευρεία για το δικό τους καλό, αναγκάζοντας ορισμένους να αφήσουν τα πορτοφόλια τους στις τσέπες τους και τα κατά τα άλλα πολύ επιθυμητά ψεύτικα ρολόγια αντίγραφο στα καταστήματα. Τώρα, με αυτό το αντίγραφο Omega Speedmaster Dark Side της Σελήνης Apollo 8, βλέπουμε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις όταν ένα εμπορικό σήμα άκουσε και μας έφερε μια ζεστή νέα απελευθέρωση που απάντησε στις κραυγές τους – παρόλο που αυτό σήμαινε ότι ήταν αντίθετος με τους προηγούμενους αυτοεπιβαλλόμενους κανόνες ή σπάζοντας μέχρι τις ιερές γυάλινες οροφές στη δημιουργικότητα.
Πρέπει να πω ότι το αντίγραφο Omega στράφηκε εναντίον κάποιων σκληρών κανόνων με τον Apollo 8 και νομίζω ότι η κατανόηση αυτών είναι πιο σημαντική από το να γνωρίζεις την ιστορία του Apollo 8 μέσα από έξω. Πρώτον, όπως θα δούμε, η επιλογή των κινήσεων παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση αυτού του Apollo 8 τόσο ιδιαίτερου όσο είναι – και η επιλογή του κινήματος του Omega από μόνη της είναι αξιοσημείωτη για δύο λόγους. Αρχικά, είναι πολύ σπάνιο να βλέπουμε ένα μεγάλο εμπορικό σήμα να τοποθετεί ένα “μικρότερο” κίνημα σε μία από τις υψηλότερα τοποθετημένες συλλογές του. και όμως, αυτό συνέβη εδώ.
Εκτός από το ζήτημα των κινήσεων, το αντίγραφο Omega έχει επίσης δείξει τις δυνατότητές του – τέλος! – να γίνω πραγματικά δημιουργικός με την αρχική εμφάνιση του Moonwatch και να παράγει κάτι που, τώρα που είναι εδώ, με κάνει να θέλω να ρωτήσω “γιατί δεν συνέβη αυτό νωρίτερα;” Επιπλέον, νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο ότι βλέπουμε σημαντικές μάρκες να λαμβάνουν αυτή την μεγάλη ελευθερία με ένα βασικό προϊόν. Για να γευτείτε τα πράγματα, το αντίγραφο Omega όχι μόνο πήρε τα πράγματα σε όλη τη διαδρομή, αλλά δεν έπαψε να κάνει το Speedmaster Apollo 8 μια μη περιορισμένη έκδοση.
Κοπή προς την κατεύθυνση εδώ, η μείωση του πάχους είναι τόσο αισθητή όσο είναι φοβερό. Αυτό είναι πολύ καταπληκτικό και πολύ εντυπωσιακό. Οι προηγούμενες εκδόσεις ήταν κάπως ένα μπιφτέκι, κάτι που έκαναν με την κακή ηλικία του χώρου, ρολόγια αντίγραφομαύρο / γκρι / λευκό κεραμικό Speedmaster vibe.
Μην κάνετε τα πράγματα λανθασμένα, σε πλάτος 44,25mm, η μη περιορισμένη έκδοση Apollo 8 είναι τόσο μεγάλη όσο τα προηγούμενα μοντέρνα κεραμικά ομόκεντρα της Omega, αλλά φαίνεται και φοριέται πολύ μικρότερη λόγω της αισθητής μείωσης το πάχος του. Αυτό έγινε εφικτό από το Omega που θέτει τις φανταχτερες και περίπλοκες ομοαξονικές του κινήσεις – όλες που έρχονται εξοπλισμένες με αυτόματη περιέλιξη – και την αντικατάστασή του με μια εξατομικευμένη έκδοση του χαλκομανιού 1861 που βρέθηκε στο κλασικό Moonwatch του και μετονομάστηκε σε 1869 για αυτή η παραλλαγή “Moonified”.
Η απώλεια της πυκνής κατασκευής αυτόματης περιέλιξης σήμαινε ότι η περίπτωση του Omega Speedmaster θα μπορούσε να είναι 2,5mm λεπτότερη από εκείνη των προηγούμενων ρολογιών του DSotM και επομένως τώρα έρχεται σε “μόλις” πάχος 13,8mm. Σωστό, αυτό είναι ακόμα σημαντικό αλλά, όπως μπορείτε να βρείτε κάποιες βολές πιο πάνω, αυτό σημαίνει ότι το ψεύτικο ρολόι μπορεί πλέον επιτέλους να περάσει στα πέλματα του, όπως θα έπρεπε να είναι δυνατή οποιαδήποτε αξιοπρεπή, μη παχύσαρκη θήκη ρολογιών σε δερμάτινο ιμάντα.