Κορυφαία καλύτερα ρεπλίκα ρολόγια συμπεριλαμβανομένου του Panerai και του IWC

ρολόγια αντίγραφοΓια να είμαι ειλικρινής, είναι η δωδέκατη συνεχόμενη μου δίκαιη παρακολούθηση, οπότε νομίζετε ότι θα είχα συνηθίσει μέχρι τώρα. Αλλά για άλλη μια φορά, ο ρυθμός του αδιάλλακτου μας προγράμματος SIHH 2018, η ατελείωτη παρακολούθηση γύρω από τους κύκλους στο Palexpo απέναντι από το Αεροδρόμιο της Γενεύης και το σφυρί των απελευθερώσεων με άφησαν – την τέταρτη μέρα – κάπου ανάμεσα σε giddy στην αγάπη και το αυτοκίνητο ως κόλαση.
Ωστόσο, αυτό είναι μόνο το γούστο μου, και ο Felix και εγώ συζητούμε ακόμα τις επιλογές μας μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήμουν πολύ μακριά από την επίλυση και δεν νομίζω ότι ήταν και αυτός. Ως εκ τούτου, ας είναι μια άλλη εκδοχή του συνηθισμένου προφορικού μου ότι αυτά ήταν μόνο τα πρώτα ρολόγια αντίγραφο για να αφήσετε μια ισχυρή εντύπωση. Θα υπάρξουν πολλά περισσότερα για να αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια του έτους.
Το ρεπλίκα Panerai Luminor Due GMT 45mm – Γκρι ζακέτα με αστέρι, μπεζ στον κόσμο στον επιλογέα σάντουιτς και στα χέρια, πλούσιο καφέ ιμάντα, ραφή αντίθεση με κρέμα, γυαλιστερό φινίρισμα στη θήκη και φρουρά στεφάνης … αυτή είναι απλά μια συμφωνία τέλεια ολοκληρωμένης σχεδιαστικά στοιχεία που τροφοδοτούνται από μια εσωτερική κίνηση.
Το ψεύτικο Montblanc 1858 Geosphere Bronze – Και πάλι, αυτό ήταν απλώς καθαρή χημεία όταν η ακατέργαστη δερμάτινη μανσέτα του ιμάντα Bund τυλίγεται γύρω από τον καρπό μου την πρώτη μέρα. Αυτό που σφράγισε τη συμφωνία ήταν όλες οι ζεστές, αλλά ακόμα τραγανές λεπτομέρειες της χάλκινης θήκης, χρυσά χρυσά χέρια, σφαιρικές σφαίρες στον πίνακα και ζωγραφισμένοι αριθμοί. Κάποια επιπλοκή για τα χρήματα, οι σφαίρες στρέφονται, δίνοντάς σας μια ματιά σε διεθνείς περιόδους.ρολόγια αντίγραφο
Λοιπόν, το αντίγραφο A. Lange & Söhne Saxonia Moon Φάση ροζ χρυσό – Ναι, έτρεξε από τις λέξεις σε αυτό το ένα. Ροζ χρυσό, μαύρο καντράν, σούπερ μελάνι μπλε ουρανό στη φάση της σελήνης και το πιο μικρο-χιλιοστό τέλεια εκτέλεση όλων των στοιχείων σε αρμονία. Πέρα από την υπέροχη.
Εξαιρετική κίνηση από το IWC αντίγραφο, για την αναβάθμιση της κίνησης σε ένα τόσο διάσημο μοντέλο και στη συνέχεια ΜΗ υποδοχή της τιμής. Και ποιος θα τους φταίει για το γεγονός ότι το περίβλημα είναι σαφές για να το δείξει; Εκτός αυτού, Bravo στο shooter μας Marcus για να καρφώσουν αυτά τα πλάνα.