Ο λόγος για τον Major Ανεξάρτητη Ωρολογοποιΐα προστίθενται στις συμμετέχουσες SIHH λίστα

1376-75-00-Omega-Constellation-Ladies-Quartz-5Ως Μάλιστα, πίσω από την κατάσταση που έχουμε αντιμετωπίσει, υπάρχουν και πιο περίπλοκες πολιτική και την οικονομία λόγους. Αλλά, είμαι ακόμα πολύ χαρά που μπορούμε να συνεργαστούμε με το Ίδρυμα de la Haute Horlogerie του ( “FHH,” μια οντότητα τρίτων συσταθεί τυπικά από Richemont να συστηματοποιήσει SIHH μεταξύ άλλων). πλαστά ρολόγια Η FHH έχει κάνει μέχρι το μυαλό τους για να φέρει 9 διάσημο επιχειρήσεις ρολόι, δεν είναι μεγάλη, αλλά σημαντική. Από πολλές απόψεις, το άποψή μου, αυτό είναι ένα θετικό σημάδι που είναι αφιερωμένο και εισφέρει το σύνολο της ελβετικό ρολόι εργοστάσιο. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η βασική συνιστώσα της επιτυχίας τους από γενιά σε γενιά. Αν και, για τους πελάτες και τους ανθρώπους εκτός της βιομηχανίας αυτής, οι εταιρείες ρολόι διαθέτει διακριτά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, εσωτερικά, πολλά ταλέντα και τις δεξιότητες που μοιράζονται μεταξύ των εταιριών αυτών και να υποστηρίξει το σύνολο της ελβετικής βιομηχανίας ρολογιών για να επιβιώσουν. Ευχαριστώ γι ‘αυτούς, τα ρολόγια δεν είναι πλέον μια απλή απαραίτητο καθημερινό εργαλείο ζωή, αλλά και είδη πολυτελείας.
Έφυγε από SIHH 2016 είναι Ralph Lauren ρολόγια (που ήταν μια επιχείρηση κοινοπραξία μεταξύ Ralph Lauren και Richemont), και μια νέα αίθουσα θα δημιουργηθεί και ονομάστηκε Carre des Horlogers στη θέση τους (κυριολεκτικά, “πλατεία της ωρολογοποιίας»). Αυτό είναι touted ως «έκθεση μέσα σε μια έκθεση», επειδή, αντί των μεγαλύτερων, πιο λεπτή θαλάμους για πολύ μεγαλύτερες μάρκες, ρολογια ρολεξ μαιμου όπως Cartier, Montblanc, IWC, Jaeger-LeCoultre, κλπ …, οι συμμετέχουσες μάρκες εντός των Carre des Horlogers θα να περιέχονται μαζί σε ένα μεγαλύτερο δωμάτιο με μικρότερους χώρους για κάθε μία. Αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα εντελώς αντίθετα από όπου τα περισσότερα από αυτά τα εμπορικά σήματα συνήθως επίσημα εμφανιστεί σε παραστάσεις όπως Baselworld (που πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες αργότερα στη Βασιλεία, Ελβετία).
Η γνωστή πραγματικότητα για όποιον έχει συμμετάσχει στο SIHH είναι ότι όλα αυτά τα εμπορικά σήματα ρολόι ήταν, ως επί το πλείστον, έχουν ήδη δείχνει κάπου στη Γενεύη κατά τη διάρκεια της SIHH show εβδομάδα τον Ιανουάριο κάθε έτους. Ως Μάλιστα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτά τα «έξω εκθέσεις” ήταν ένα εσωτερικό σημείο της έριδος για τις SIHH διευθυντές, λόγω ότι δεν μου άρεσε το γεγονός ότι και άλλα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται τα προϊόντα τους γύρω από την πόλη στη Γενεύη κατά την ίδια χρονική περίοδο . Η νοοτροπία είναι ότι επειδή SIHH και συμμετέχουν οι μάρκες της βάλει τόσο πολλή προσπάθεια και πόρους για να φέρει τις δύο εμπόρους λιανικής πώλησης ρολογιών και τα μέσα ενημέρωσης στην πόλη για την παράσταση, ήταν μια άδικη εκμετάλλευση των προσπαθειών τους για άλλες μάρκες να εκμεταλλευόμενοι την παρουσία των βασικών ανθρώπων στις πωλήσεις ρολογιών και τα μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν την εκδήλωση από τον κόσμο.
Έτσι, αντί να αγωνίζονται την πραγματικότητα ότι οι high-end ανεξάρτητους κατασκευαστές ρολόι λαμβάνοντας συναντήσεις με τους πελάτες ρολόι και τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της SIHH εκδήλωση, οι διοργανωτές απλά αποφάσισε να τους ενσωματώσει στην εκδήλωση. Είναι εξ ολοκλήρου δυνατό ότι αυτό είναι πραγματικά προς το καλύτερο, ακόμη και αν, φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες άλλες μάρκες που θα εμφανίζει τα νέα προϊόντα τους στην οθόνη γύρω από την πόλη, στη Γενεύη.
Όχι μέχρι πριν από λίγα χρόνια, πολλά εμπορικά σήματα που δεν περιλαμβάνονται στην ομάδα Richemont επίσης μπορεί να βρεθεί στο SIHH, για παράδειγμα Greubel Forsey, Audemars Piguet και Richard Mille που έχουν πολύ σημαντική συνεργασία με SIHH. Ωστόσο, ρολόγια αντίγραφο αυτό δεν θα συμβεί πριν. Μπορείτε να βρείτε τα εμπορικά σήματα που αποτελούν μέρος της ομάδας Richemont. Τι είναι το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές νέες μάρκες έρχονται, ο όγκος της εκδήλωσης θα γίνει πολύ μεγαλύτερο. Η SIHH προσθέσετε εννέα μάρκες ρολόι σε ένα χρόνο είναι φαινόταν ως μια τολμηρή κίνηση, γιατί στο παρελθόν, προσθέτοντας ή αφαιρώντας ένα συμμετέχοντα SIHH μάρκα θεωρείται πολύ αργή διαδικασία.